Η Fair Planet στηρίζει και συμπαραστέκεται ανεπιφύλακτα τον αγώνα που δίνουν οι εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου του Ελληνικού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

7 χρόνια κοινωνικής και ιατρικής αλληλεγγύης, ακατάπαυστης εθελοντικής εργασίας κινδυνεύουν να χαθούν με την απαίτηση -τελεσίγραφο της Α.Ε. Ελληνικό για εκκένωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού μέχρι 30/6/18.

Το τεράστιο κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει το Μ.Κ.Ι.Ε. είναι γνωστό και απέδειξε με σοβαρότητα, την άψογη αυτοοργάνωση των πολιτών, όχι μόνο στο πανελλήνιο, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Η πολιτεία οφείλει πολλά στο Μ.Κ.Ι.Ε. που στήριξε, βοήθησε και έδωσε ελπίδα σε χιλιάδες ανέργους και ανασφάλιστους την περίοδο της μεγάλης κρίσης, όταν οι κυβερνήσεις τους γύριζαν την πλάτη και θα πρέπει χωρίς καθυστέρηση να βρει εναλλακτική στέγαση για μετεγκατάσταση του ιατρείου , προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπα τη λειτουργία του.

Η ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet στηρίζει και συμπαραστέκεται ανεπιφύλακτα τον αγώνα που δίνουν οι εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού ιατρείου του Ελληνικού.

Για την Δ.Ε. της Fair Planet

Καλλιαμπέτσος Γιώργος

 

epigoda2
onlinedorea
photo
donation video inoculum ImRost