Ξεκινά η λειτουργία της TV χωρίς σύνορα

panomeros1chΟ κ. Στέλιος Κούλογλου και η ομάδα του, που επί 13 χρόνια παρουσίαζαν την εκπομπή Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα στην κρατική τηλεόραση, έχουν προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου διαδικτυακού καναλιού (webtv). Το TV χωρίς σύνορα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από την 1η Νοεμβρίου. Με τα δελτία και τις έρευνες του καναλιού, θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ανεξάρτητο πόλο εναλλακτικής ενημέρωσης και ποιοτικής ψυχαγωγίας. Προτείνουμε κάτι νέο απέναντι στον αρτηριοσκληρωτικό τηλεοπτικό χώρο, με βάση την ενεργή συμμετοχή των χρηστών. Επιθυμούμε να προβάλουμε τη δουλειά άξιων νέων ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση στα κατεστημένα ΜΜΕ και να προωθήσουμε τις ιδέες της δημοκρατίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της μεγαλύτερης κοινωνικής δικαιοσύνης και της ενεργούς συμμετοχής στα κοινά.Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα στη διεύθυνση Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 34.
Τηλέφωνα: 210-6855-098
Fax: 210-6835-363
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.rwf.gr

 

 

Το Δ.Σ. της Fair Planet απέστειλε την παρακάτω επιστολή.

12/9/2008
Αγαπητέ κ. Κούλογλου,

 

Το Δ.Σ. της Fair Planet, εκφράζει τη συμπαράστασή του και στηρίζει εσάς και τους συνεργάτες σας στην προσπάθεια δημιουργίας διαδικτυακού καναλιού TV χωρίς σύνορα. Παράλληλα εκφράζει την απογοήτευσή και την δυσαρέσκεια του για την διακοπή προβολής των εκπομπών σας από την δημόσια τηλεόραση κάτι που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Δημοκρατία μας έχει ακόμα δρόμο να διανύσει.Είναι κρίμα μετά από 13 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα πού ενημέρωσε και εκπαίδευσε αναρίθμητους πολίτες να «κλείνει τον κύκλο του βιαίως» στην ελληνική δημόσια τηλεόραση. Η Fair Planet ανάρτησε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της για τη νέα σας προσπάθεια και σας ενέταξε στο mailing list. Η πρότασή σας για την δημιουργία διαδικτυακού καναλιού είναι μια ένεση ελπίδας και η δέουσα απάντηση προς όσους προσπαθούν να φιμώσουν την πρόσβαση στην πληροφόρηση.Είμαστε βέβαιοι ότι το υγιές τμήμα της κοινωνίας μας θα είναι στο πλευρό σας και θα στηρίξει ανεπιφύλακτα την πρωτοβουλία.Η Fair Planet είναι μια νέα Ελληνική ανθρωπιστική οργάνωση που έχει σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, επείγουσας ή αναπτυξιακής, στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, που αντιμετωπίζουν ανθρωπιστικές κρίσεις και προβλήματα. Προσφέρει, δίχως καμία προκατάληψη, ανθρωπιστικό έργο και παρέμβαση αλληλεγγύης σε πληθυσμούς που βρίσκονται σε κίνδυνο, ανεξάρτητα από τη φυλή, το θρήσκευμα ή την εθνικότητα τους. Το πρώτο μας πρόγραμμα προετοιμάζεται σε συνεργασία με τους Φαρμακοποιούς του Κόσμου προκειμένου να εμβολιαστούν 5.000 παιδιά στην Μπουργκίνα Φάσο κατά της επιδημίας μηνιγγίτιδας που έχει ενσκήψει στην ζώνη του Σαχέλ.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας www.fairplanet.gr και διαβάστε τα συνημμένα έγραφα που αφορούν την οργάνωση μας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Fair Planet
Καλλιαμπέτσος Γιώργος, Γιατρός Παθολόγος, Πρόεδρος, Δερμεντζόπουλος Χρήστος, Πανεπιστημιακός, Αντιπρόεδρος, Σπυριδάκης Μάνος, Πανεπιστημιακός, Γ. Γραμματέας, Τζανετέα Ρεβέκκα, Γιατρός εκπαιδευτικός, Ταμίας, Πλεξουσάκης Μανώλης, Γιατρός Χειρουργός, μέλος


Εκτύπωση