Θέλεις να συμμετέχεις;

Θέλεις να συμμετέχεις;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ FAIR PLANET

Η Fair Planet για να επιτελέσει το έργο της στηρίζεται στις δωρεές ιδιωτών, στις συνδρομές των μελών, και στις χορηγίες επιχειρήσεων.

Μπορούμε όλοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να συμμετέχουμε στο έργο της Fair Planet. είτε με συνδρομές οι οποίες μεταφράζονται σε οικονομική ενίσχυση, είτε με εθελοντική εργασία που αποτελεί επίσης βασικό στοιχείο για την υλοποίηση των δράσεων της οργάνωσης.
Θέλω να συμμετέχω στο έργο της Fair Planet >>

 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά σας, είναι πολύτιμη προκειμένου να παρέχουμε ανθρωπιστική βοήθεια και ιατρική φροντίδα στην Ελλάδα αλλά και στις ξεχασμένες ανθρωπιστικές κρίσεις του πλανήτη μας. Βοηθήστε τώρα την FAIR PLANET στο έργο της, στην επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια, στην εξασφάλιση πόσιμου νερού και στη δημιουργία βασικών υποδομών εκπαίδευσης και υγείας, καλύπτοντας ανάγκες χιλιάδων ανθρώπων που αγωνίζονται να επιβιώσουν μέσα στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση.
Μπορώ να κάνω δωρεά:

Στο ταχυδρομείο με ταχυδρομική επιταγή προς:
FAIR PLANET, Σοφούλη 6, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, Τ.Κ. 171 22 ΑΘΗΝΑ τηλ/φαξ: 210 9409519

Σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς
Eurobank: 0026.0033.24.0200779027
Εθνική Τράπεζα: 153/480101-64
Τράπεζα Πειραιώς: 5038-034274-113
(Μην ξεχάσετε να μας στείλετε ταχυδρομικά, με φαξ ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με τα στοιχεία σας ώστε να μπορέσουμε να σας στείλουμε την απόδειξη της FAIR PLANET)

Με πιστωτική κάρτα μέσω internet (ασφαλής συναλλαγή) στο πρόγραμμα winbank easypay της Τράπεζας Πειραιώς, επιλέγοντας το παρακάτω εικονίδιο.
fairplanet.pay

 peiraios mko

Μέσω της online υπηρεσίας PayPal

btn donate SM
Με μετρητά κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο της Fair Planet: 210 9409519

Σύμφωνα με τον Νόμο 2238/1994, δωρεές και συνδρομές σε Ν.Π.Ι.Δ. που επιδιώκουν κοινωφελείς σκοπούς εκπίπτουν του φόρου.
Ποσό μεγαλύτερο των 100€ και μέχρι 300€ συνολικά ετησίως, εκπίπτει με την επισύναψη απόδειξης και βεβαίωσης που εκδίδει η Fair Planet.
Ποσό άνω των 300€ (συνολικά ετησίως) εκπίπτει, εφόσον το ποσό κατατεθεί σε τράπεζα που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα και στην οποία υπάρχει λογαριασμός της Fair Planet επισυνάπτοντας την απόδειξη από την τράπεζα και την απόδειξη που εκδίδει η Fair Planet.

 

epigoda2
onlinedorea
photo
donation video inoculum ImRost