Γάζα Tο Ισραήλ βομβάρδισε την ανθρωπιά

Τραγικές είναι και οι ελλείψεις βασικών τροφίμων και φαρμάκων. Η στρατιωτική εισβολή των ισραηλινών στην Γάζα, τροφοδοτησαν ένα νέο κύκλο βίας και αίματος, με θύμα πάντα τον άμαχο πληθυσμό που τόσα έχει υποφέρει στο παρελθόν. Ο πληθυσμός της Γάζας βρίσκεται εγκλωβισμένος αφού δεν υπάρχει από πουθενά διέξοδος διαφυγής και η Αίγυπτος αρνήθηκε την διάνοιξη του περάσματος της Ράφα έστω και για ανθρωπιστή βοήθεια.
Η FAIR PLANET καταδικάζει τους βομβαρδισμούς, και ζητάι την άρση του αποκλεισμού της Γάζας και την αποχώρηση των Ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων.
Επί 2 χρόνια, οι κάτοικοι της Γάζας βρίσκονται στην απομόνωση και τον ασφυκτικό αποκλεισμό που έχει επιβάλει το Ισραήλ εν είδη φυλακής.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο αποικισμός των ισραηλινών στα παλαιστινιακά εδάφη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Να υπενθυμίσουμε το τείχος του αίσχους.
Να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι φυσικοί πόροι της περιοχής ελέγχονται από τους ισραηλινούς.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Γάζα προσφέρθηκε επανειλημμένα να επεκτείνει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, προτείνοντας ακόμη και μια περίοδο δέκα ετών, και ζήτησε να γίνει δεκτή πολιτική λύση που θα βασιζόταν στην αποδοχή των συνόρων του Ισραήλ του 1967. Το Ισραήλ αγνόησε αυτές τις διπλωματικές πρωτοβουλίες και απέτυχε να εφαρμόσει από τη δική του πλευρά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, η οποία περιελάμβανε χαλάρωση του αποκλεισμού που επιτρέπει να μπαίνουν με το σταγονόμετρο στη Γάζα τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα.
Το Ισραήλ αρνείται επίσης τις άδειες εξόδου σε φοιτητές με υποτροφίες από το εξωτερικό και σε δημοσιογράφους της Γάζας, όπως και σε εκπροσώπους αναγνωρισμένων ΜΚΟ. Ταυτόχρονα, έκανε όλο και δυσκολότερη την είσοδο δημοσιογράφων και παρατηρητών για να μην μαθευτεί η αλήθεια για τις συνέπειες του αποκλεισμού και των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η FAIR PLANET κάνει επείγουσα έκκληση για συγκέντρωση φαρμάκων για τον δοκιμαζόμενο λαό της Γάζας.

Συγκεντρώνουμε φάρμακα από τις παρακάτω κατηγορίες:

ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ
ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ
ΟΡΟΙ
ΑΝΤΙ ΔΙΑΡΡΟΙΚΑ
ΣΥΡΙΓΓΕΣ 2,5-5-10 ml
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ: ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ
ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΠΛΑΣΤΗ

Tα φάρμακα συγκεντρώνονται στα γραφεία της οργάνωσης, Σοφούλη 6, Ν. Σμύρνη, ή με ένα τηλεφώνημα σας στο 2109409519 ερχόμαστε να τα παραλάβουμε.
Ευχαριστούμε για την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση σας.


Εκτύπωση