Χορηγοί

Ευχαριστούμε θερμά:

hcl_consultants
Την HCL Management Limited για τη στήριξη των προγραμμάτων της Fair Planet.
URL: www.hcl-consultants.com
karvounisgas
Την εταιρία Karvounisgas για τη δωρεάν μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των γυναικών και των ανηλίκων που βρίσκονται στα ελληνικά καταστήματα κράτησης.
URL: www.karvounisgas.gr
external
Την EXTERNAL internet advertising για την ευγενική φιλοξενία της ιστοσελίδας μας.
URL: www.external.gr
philanthropy-gr
Tην Philanthropy.gr για την έμπρακτη στήριξη των δράσεων μας στην Ελλάδα και στην υποσαγχάρια Αφρική.
URL: www.philanthropy.gr
delasalle
Το Ελληνογαλλικό Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» που διέθεσε τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar για την ενίσχυση του προγράμματος ιατρικής και φαρμακευτικής στήριξης του Ιατρικού Κέντρου και αναβάθμισης του Μαιευτηρίου της περιοχής Sabou στη Μπουρκίνα Φάσο.
URL: www.delasalle.gr
editeurs
Τους εκδοτικούς οίκους Ωκεανίδα, Θυμάρι Γκοβόστη, Απόπειρα και Οδός Πάνος για την ευγενική υποστήριξή τους στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης των βιβλιοθηκών ελληνικών φυλακών.

URL: oceanida.gr, thymari.gr, govostis.gr, apopeira.blogspot.com, odospanos.gr
airfranceklm
Την AIR FRANCE KLM για την υποστήριξή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της περιοχής Σαμπού στην Μπουρκίνα Φάσο, με τη δωρεάν μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουαγκαντούγκου και την παροχή δωρεάν αεροπορικού εισιτηρίου του συνοδού της αποστολής.
URL: www.airfrance.gr
aegean
Την AEGEAN AIRLINES που άμεσα ανταποκρίθηκε στην ανάγκη αποστολής ιατροφαρμακευτικού υλικού στη Λωρίδα της Γάζας μέσω Καΐρου.
URL: www.aegeanair.com
armaos
Την εταιρία Armaos Trans & Logistics για την ευγενική προσφορά της δωρεάν μεταφοράς της ιατροφαρμακευτικής βοήθειας για τη Γάζα, στον τόπο συγκέντρωσης της.
URL: www.armaosgroup.gr

 

epigoda2
onlinedorea
photo
donation video inoculum ImRost